Choose a searcher
Parador Trendtime 5 - Čedič terra struktura minerální - vinyl s nosnou deskou SPC - CLICK

Parador Trendtime 8 - Dub Imperial šedý světlý autentická struktura - vinyl s nosnou deskou SPC - CLICK

Domů
1744828
200 ks

Kategorie vinylových podlah s nosnou deskou SPC TRENDTIME 8 je inovativní, udržitelná a určená pro náročné uživatele. Podlahy splňují požadavky každodenního života i náročné požadavky na kvalitu a design.

Podlahy jsou rozměrově stabilní, vhodné pro pokládku na podlahové vytápění, vhodné pro mírně nerovný povrch. Zdravé bydlení, nízká instalační výška, voděodolnost.

Formát: 6*225*1522 mm

Dekor lišty: Dub D119

1 364 Kč / m2

1 127 Kč bez DPH

2 803 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 2.055 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 2 803 Kč

107.34 €

Množství
Skladem u dodavatele

Podlahy Parador s nosnou deskou SPC v kategorii Trendtime 8 jsou skutečně inovativní, náročné a udržitelné. Splňují požadavky každodenního život i požadavky na kvalitu a design.

Voda je ambivalentní prvek: původ života a zároveň je tak mocná, že všechno zničí. Díky své jedinečné struktuře Trendtime 5 vydrží všechny podmínky a lze jej flexibilně používat. Všechny aspekty vody se ruší. Chůze naboso znamená dotýkat se země přímo pokožkou a cítit ji ve všech jejích podobách. Znamená to také, že se můžete spolehnout na to, že jste na pevných základech. Díky měkkému materiálu vinylové podlahy je samozřejmost chodit naboso, tam, kde krok za krokem ucítíte přirozenou pružnost a kvalitu materiálu. Comfort-Click, rozměrově stabilní, vhodná pro podlahové vytápění, vhodná pro mírně nerovný povrch, tichá a teplá pod nohama, odolná a nenáročná na péči, antibakteriální a hygienická, pro náročné situace v místnosti, zdravé bydlení, nízká instalační výška, vodotěsnost, komerční záruka 10 let, soukromá záruka doživotní, třída užití 33.

Formát: 6*225*1522 mm, balení:  2,055 m2, Hmotnost balení: 20,726 kg

Vinylové podlahy Parador z produktové řady Trendtime 8 činí chůzi naboso obzvláště příjemnou. Díky elastickému a teplému povrchu je tato podlaha zvláštním zážitkem s vysokým komfortem chůze a bydlení. Její jedinečné designové spektrum umožňuje implementaci různých designových požadavků. Přírodní matná struktura díky matnému vzhledu působí dojmem neošetřeného dřeva. Podlaha je zkosena po celém obvodu a vytváří autentický celkový dojem. To vytváří zvláštní atmosféru, která udrží krásný a útulný domov. Vinylová podlaha Parador z produktové řady Trendtime 8 je k dispozici jako dlouhé prkno ve formátu 1522 x 225 x 6 mm. Speciální povrchová úprava vinylových podlah Parador má repelentní účinek proti nečistotám a bakteriím. Integrovaná kročejová zvuková izolace a protitlak posilují již tak dobrou akustiku povrchu. Parador Vinyl Floor Trendtime 8 je vhodný pro instalaci na podlahové vytápění a podlahové chlazení. Jeho základová deska SPC umožňuje použití ve vlhkých místnostech - a to i bez časového omezení ve stojaté vodě. Pomocí systému Comfort-Click lze tuto podlahu snadno, bezpečně a přesně pokládat také v koupelně nebo kuchyni. Vinylová podlaha Parador Trendtime 8 je nepostradatelným společníkem - a to na velmi dlouhou dobu. Celoživotní záruka výrobce je poskytována pro soukromé použití a desetiletá záruka výrobce pro komerční použití.

1744828
200 ks

Parametry

Způsob pokládky
Plovoucím způsobem
Tloušťka
6 mm
Délka
1522 mm
Vzhled
Velkoplošný formát
Vzhled spár
4V drážka
Podlahové topení
Ano
Tepelný odpor
0,029
Třída užívání
33
Zaklapávací mechanika
Comfort-Click ®
Vzor
Prkno
Záruka
Lifetime
Nosná deska
Rigidní vinyl SPC
Nášlapná vrstva
0,55 mm
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Související produkty

(Existuje 16 dalších produktů ve stejné kategorii)