Choose a searcher
Parador Classic 2070 - Dub Studioline přírodní kartáčovaná struktura - vinylová podlaha CLICK

PARADOR - Dub Studioline přírodní kartáčovaná struktura - vinylová podlaha CLICK

Domů
1744623
176 ks

Kolekce SPC Classic 2070 je vinylová podlaha s nosnou deskou SPC, která se svojí vysokou zátěží 33 skvěle hodí jak do bytových tak i komerčních prostor. Classic 2070 je voděodolná, rozměrově stabilní a antibakteriální. Parador Classic 2070 je stoprocentně vodotěsná a lze jí proto bez problémů instalovat do vlhkých místností - bez jakýchkoli časových omezení ve stojaté vodě

Formát: 6*225*1209 mm

Dekor lišty: Dub D019

1 242 Kč / m2

1 026 Kč bez DPH

2 365 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 1.904 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 2 365 Kč

90.57 €

Množství
Skladem u dodavatele

Kolekce Parador SPC Classic 2070 je rigidní podlaha ve vzoru selského prkna určena pro pokládku plovoucím způsobem díky zámkovým spojům CLICK. SPC Classic 2070 se svoji zátěžovou třídou 33 skvěle hodí do bytových i komerčních prostor. Na výběr je množství dřevěných autentických dekorů, které jsou velmi příjemné a teplé na dotek. Tento vinyl je také vysoce antibakteriální a hygienický, je velmi snadný na údržbu a díky výborné propustnosti se skvěle hodí na podlahové topení. 

Rozměry: 6*225*1209 mm, Balení:  1,904 m2, Hmotnost balení: 20,880 kg

Rigidní podlahy s nosnou deskou SPC mají spoustu výhod, které bychom Vám rádi přiblížili:

  • Rigidní podlahy s nosnou deskou SPC = stone plastic composit nejsou oproti HDF deskám absolutně náchylné na vlhkost.
  • Díky stabilitě a tvrdosti nosných desek nejsou nerovnosti v betonovém podkladu nijak stěžejní. Rigidní podlahu lze tedy položit na menší nerovnosti bez jakéhokoli problému.
  • Pokud zamýšlíte renovaci podlah, rigidní je opravdu nenáročná. Díky své nízké montážní výšce lze podlahu položit přímo na stávající podklad. Tuto podlahu můžete například položit na stávající dlažbu. Vzhledem k tomu, že rigidní podlaha není elastická, nehrozí propady v místě spáry dlaždic. Díky SCP nosné desce lze tuto podlahu také položit na místa, kde jsou menší nerovnosti.
  • Vzhledem k pevné nosné desce SPC odolává rigidní podlaha vyšší roztažitelnosti. Podlaha není z elastického materiálu, nemůže se tedy stát, že by pod přímým slunečním zářením změkla nebo se jakkoli poškodila. Tuto podlahu lze pokládat například do prostor přímo u francouzských oken nebo i na terasách a zimních zahradách.
  • Zámkové spoje výborně sedí a správně položená podlaha se nemůže nijak oddělit.
  • Nosná deska SPC je geniálně spojená s nášlapnou vrstvu a společně tvoří jedinečný funkční celek, který je mimořádně odolný vůči nárazům, škrábancům, skvrnám a protlačeninám.
  • Rigidní podlaha nereaguje na teplotní změny, lze ji použít jako podlahovou krtinu pro sezónní bydlení, kde dochází k většímu výkyvu teplot. Z tohoto důvodu je také možné podlahu hned po zakoupení pokládat. Nevykazuje žádné známky smršťování a roztahování, nemusí se tedy aklimatizovat v místnosti. Pokládka se může provádět bez dilatačních spár, právě kvůli rozměrové stálosti.
  • Díky odlišné výrobní metodě jsou nosné desky SPC vyrobeny bez přidaných změkčovadel (ftalátů) a jsou ekologicky naprosto nezávadné. 

 

1744623
176 ks

Parametry

Způsob pokládky
Plovoucím způsobem
Tloušťka
6 mm
Šířka
225 mm
Délka
1209 mm
Podlahové topení
Ano
Třída užívání
33
Zaklapávací mechanika
Safe-Lock PRO ®
Záruka
Lifetime
Nosná deska
Rigidní vinyl SPC
Vhodné do vlhkých prostor
Ano

Stažení

MANUÁL POKLÁDKY VINYL PARADOR

Návod na pokládku vinylových podlah PARADOR

Stažení (13.73M)

KATALOG PARADOR - VINYL 2021

Katalog vinylových podlah 2021

Stažení (14.91M)
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Související produkty

(Existuje 16 dalších produktů ve stejné kategorii)