Choose a searcher
Parador Trendtime 5 - Žila antracit struktura minerální - vinyl s nosnou deskou SPC -

Parador Trendtime 5 - Žula antracit struktura minerální - vinyl s nosnou deskou SPC -

Domů
1744822
200 ks

Kategorie vinylových podlah s nosnou deskou SPC TRENDTIME 5 je inovativní, udržitelná a určená pro náročné uživatele. Podlahy splňují požadavky každodenního života i náročné požadavky na kvalitu a design.

Podlahy jsou rozměrově stabilní, vhodné pro pokládku na podlahové vytápění, vhodné pro mírně nerovný povrch. Zdravé bydlení, nízká instalační výška, voděodolnost.

Formát: 6*457*914 mm

Dekor lišty: Jednobarevná bílá D001

Dekor lišty: Ušlechtilá ocel D001

Dekor išty: Jednobarevná černá D002

1 364 Kč / m2

1 127 Kč bez DPH

2 849 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 2.089 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 2 849 Kč

109.1 €

Množství
Skladem u dodavatele

Podlahy Parador s nosnou deskou SPC v kategorii Trendtime 5 jsou skutečně inovativní, náročné a udržitelné. Splňují požadavky každodenního živoat i požadavky na kvalitu a design.

Voda je ambivalentní prvek: původ života a zároveň je tak mocná, že všechno zničí. Díky své jedinečné struktuře Trendtime 5 vydrží všechny podmínky a lze jej flexibilně používat. Všechny aspekty vody se ruší. Chůze naboso znamená dotýkat se země přímo pokožkou a cítit ji ve všech jejích podobách. Znamená to také, že se můžete spolehnout na to, že jste na pevných základech. Díky měkkému materiálu vinylové podlahy je samozřejmost chodit naboso, tam, kde krok za krokem ucítíte přirozenou pružnost a kvalitu materiálu. Comfort-Click, rozměrově stabilní, vhodná pro podlahové vytápění, vhodná pro mírně nerovný povrch, tichá a teplá pod nohama, odolná a nenáročná na péči, antibakteriální a hygienická, pro náročné situace v místnosti, zdravé bydlení, nízká instalační výška, vodotěsnost, komerční záruka 10 let, soukromá záruka doživotní, třída užití 33.

Formát: 6*457*914 mm, balení:  2,088 m2, Hmotnost balení: 21,067 kg

Vinylová podlaha Parador minerální šedá z produktové řady Trendtime 5 je skutečně výkonná a má jedinečnou funkci a design. Minerální struktura je výrazem zvláštní přirozenosti. Charakter jemných kamenných podlah napodobuje přírodní porézní drsný povrch. Podlaha je zkosena po celém obvodu a vytváří autentický celkový dojem. To vytváří zvláštní atmosféru, která budí dojem krásného a útulného domova. Vinylová podlaha Parador Trendtime 5 je k dispozici jako velká dlažba ve formátu 914 x 457 x 6 mm. Je robustní, antibakteriální a velmi snadno se čistí. Je vhodná zejména pro domácnosti s dětmi, alergiky nebo spolubydlícími na čtyřech tlapkách. Nosná deska SPC umožňuje použití i ve vlhkých místnostech. Vinylová podlaha Parador Trendtime 5 je 100% vodotěsná. Je vhodná pro pokládku na podlahové topení a podlahové chlazení, je také zvukotěsná. Systém Comfort-Click umožňuje jednoduchou, bezpečnou a přesnou instalaci této všestranné přesvědčivé podlahy. Pro soukromé použití má tato designová podlaha doživotní záruku výrobce.

Charakteristika rigidních podlah s nosnou deskou SPC:

  • Rigidní podlahy s nosnou deskou SPC = stone plastic composit nejsou oproti HDF deskám absolutně náchylné na vlhkost.
  • Díky stabilitě a tvrdosti nosných desek nejsou nerovnosti v betonovém podkladu nijak stěžejní. Rigidní podlahu lze tedy položit na menší nerovnosti bez jakéhokoli problému.
  • Pokud zamýšlíte renovaci podlah, rigidní je opravdu nenáročná. Díky své nízké montážní výšce lze podlahu položit přímo na stávající podklad. Tuto podlahu můžete například položit na stávající dlažbu. Vzhledem k tomu, že rigidní podlaha není elastická, nehrozí propady v místě spáry dlaždic. Díky SCP nosné desce lze tuto podlahu také položit na místa, kde jsou menší nerovnosti.
  • Vzhledem k pevné nosné desce SPC odolává rigidní podlaha vyšší roztažitelnosti. Podlaha není z elastického materiálu, nemůže se tedy stát, že by pod přímým slunečním zářením změkla nebo se jakkoli poškodila. Tuto podlahu lze pokládat například do prostor přímo u francouzských oken nebo i na terasách a zimních zahradách.
  • Zámkové spoje výborně sedí a správně položená podlaha se nemůže nijak oddělit.
  • Nosná deska SPC je geniálně spojená s nášlapnou vrstvu a společně tvoří jedinečný funkční celek, který je mimořádně odolný vůči nárazům, škrábancům, skvrnám a protlačeninám.
  • Rigidní podlaha nereaguje na teplotní změny, lze ji použít jako podlahovou krtinu pro sezónní bydlení, kde dochází k většímu výkyvu teplot. Z tohoto důvodu je také možné podlahu hned po zakoupení pokládat. Nevykazuje žádné známky smršťování a roztahování, nemusí se tedy aklimatizovat v místnosti. Pokládka se může provádět bez dilatačních spár, právě kvůli rozměrové stálosti.
  • Díky odlišné výrobní metodě jsou nosné desky SPC vyrobeny bez přidaných změkčovadel (ftalátů) a jsou ekologicky naprosto nezávadné. 

 

1744822
200 ks

Parametry

Způsob pokládky
Plovoucím způsobem
Tloušťka
6 mm
Šířka
457mm
Délka
914 mm
Vzhled
Velké dlaždice
Vzhled spár
4V drážka
Podlahové topení
Ano
Tepelný odpor
0,029
Třída užívání
33
Zaklapávací mechanika
Comfort-Click ®
Vzor
Dlažba
Záruka
Lifetime
Nosná deska
Rigidní vinyl SPC
Nášlapná vrstva
0,55 mm
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Související produkty

(Existuje 16 dalších produktů ve stejné kategorii)