Choose a searcher
Parador Basic 2.0 - DUB MEMORY BROUŠENÝ KARTÁČOVANÝ - vinylová podlaha k nalepení

Parador Basic 2.0 - DUB MEMORY BROUŠENÝ KARTÁČOVANÝ - vinylová podlaha k nalepení

Vinylové podlahy
1730778
3 ks

Kolekce Parador Basic 2.0 je kolekce vinylových podlah určených k nalepení. Z důvodu své nízké montážní výšky je vhodný pro náročné renovace a nabízí autentický vzhled dřeva nebo kamene do každého prostoru. V zimních zahradách a vlhkých prostorách vás přesvědčí svými vynikajícími užitnými vlastnostmi. Tichý a příjemně teplý od nohou, antibakteriální a hygienický. 

Formát: 2*229*1219 mm

755 Kč / m2

624 Kč bez DPH

3 372 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 4.466 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 3 372 Kč

129.13 €

Množství
objednávka - cca 5 dní

Řada Basic 2.0 německé firmy Parador je ideální volbou především pro zákazníky, kteří řeší renovaci svých podlah a tudíž hledají vinyl s nízkou montážní výškou ale zároveň dostatečnou zátěžovou třídu a celkově velmi odolnou podlahu. V této kategorii si můžete vybrat z široké škály druhů a barev. Basic 2.0 nabízí vinyl v dekoru selkského prkna, dlaždice a dále individuální vzory palubek. Vinyl je vysoce stabilní podlahová krytina, která se snadno udržuje a je odolná vůči vodě a je i vhodná pro pokládku na podlahového vytápění.

Rozměry: 2*229*1219 mm, Balení:  4,466 m2, Hmotnost balení: 17,68 kg

Jako vinyl se označují plasty z polyvinylchloridu, který je znám jako PVC. Tento plast patří k nejstarším plastům vůbec a nalezl uplatnění kromě jiného i v domácnostech nebo v medicíně. Díky těmto zkušenostem je možné, vytvořit podlahovou krytinu, která přesně splňuje požadavky kladené na moderní podlahu. Vinyl je označen značkou "Made in Germany". Vysoká kvalita Parador výrobků je zajištěna díky permanentním vstupním a výstupním kontrolám. Kontroly jsou mnohem přísnější, než vyžadují zákonné normy. Nezávadnost všech použitých materiálů je u vinylových podlah Parador samozřejmostí a zákazníci mají tak zajištěnu maximální možnou míru ochrany zdraví a životního prostředí. Z tohoto důvodu se používají pouze materiály, které byly dostatečným způsobem prověřeny, a které byly nezávislými kontrolními instituty prohlášeny za nezávadné. Vysoká kvalita a nezávadnost vinylových podlah Parador je potvrzena četnými certifikáty. Přehled certifikátů naleznete v technických listech a v katalozích výrobků.

1730778
3 ks

Parametry

Způsob pokládky
Celoplošné lepení
Tloušťka
2 mm
Šířka
229 mm
Délka
1219 mm
Vzhled
Prkno
Podlahové topení
Ano
Tepelný odpor
0,012
Třída užívání
31
Vzor
Prkno
Záruka
10 let
Dekor
Dub
Struktura
Kartáčovaná
Vzhled drážek
Bez
Nosná deska
Vinyl
Nášlapná vrstva
0,3 mm
Vhodné do vlhkých prostor
Ano

Stažení

KATALOG PARADOR - VINYLOVÉ

Katalog vinylových podlah 2019

Stažení (6.43M)

TECHNICKÝ LIST VINYL BASIC 2.0

Technický list - vinylové podlahy Basic 2.0

Stažení (156.34k)
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Související produkty

(Existuje 16 dalších produktů ve stejné kategorii)