Choose a searcher
  • Novinka

Parador Classic 2025 - Dub Royal světle bělený - vinylová podlaha k lepení

Domů
1748870
200 ks

Vinylová podlaha Parador z produktové řady Classic 2025 je kvalitativně nekompromisní a lze ji použít klasickým, univerzálním způsobem. Zdravá, antibakteriální a hygienická podlaha je robustní a snadno se udržuje a je vhodná i do náročných místností. Splňuje vysoké standardy designu produktu. Kartáčovaná struktura podtrhuje autentický dojem obzvláště přirozené podlahy. Kartáčovaný povrch umocňuje příjemně přirozený pocit. Designová podlaha ve formátu 1219 x 229 x 2,5 mm představuje přirozený a harmonický vzor pokládky jako široké prkno s mini zkosením po celém obvodu. Designová podlaha Parador Vinyl Classic 2025 je stoprocentně voděodolná a lze ji tedy snadno instalovat do vlhkých místností – bez jakéhokoli časového omezení při stojaté vodě. Tichá a teplá podlaha zajišťuje velmi dobrou akustiku.

Vinyl Parador k lepení je ideální pro náročné renovační projekty díky velmi nízké montážní výšce pouhých 2,5 mm. Lepení elastické podlahové krytiny zajišťuje pevné spojení s povrchem a kombinuje domáckou atmosféru s extrémní odolností. Vzhledem k vynikajícím vlastnostem této podlahy je doživotní záruka výrobce pro soukromé použití. Pro komerční použití je poskytována záruční doba v délce deseti let.

Formát: 2,5*229*1219 mm

Dekor lišty: Dub D030

995 Kč / m2

822 Kč bez DPH

3 332 Kč / bal.
Vč. DPH

Kalkulačka materiálu

m  

m  

m² 


1 balení = 3.35 m2

%  
Doporučená rezerva 8%  

Požadovaný počet m² s rezervou:

Celkem: 3 332 Kč

127.6 €

Množství
Skladem u dodavatele

Řada Classic 2025 německé firmy Parador je ideální volbou především pro zákazníky, kteří řeší renovaci svých podlah a tudíž hledají vinyl s nízkou montážní výškou ale zároveň dostatečnou zátěžovou třídu a celkově velmi odolnou podlahu. V této kategorii si můžete vybrat z široké škály druhů a barev. Classic 2025 je vysoce stabilní podlahová krytina, která se snadno udržuje a je odolná vůči vodě a je i vhodná pro pokládku na podlahového vytápění.

Rozměry: 2,5*229*1219 mm, Balení:  3,35 m2, Hmotnost balení: 17,68 kg

Jako vinyl se označují plasty z polyvinylchloridu, který je znám jako PVC. Tento plast patří k nejstarším plastům vůbec a nalezl uplatnění kromě jiného i v domácnostech nebo v medicíně. Díky těmto zkušenostem je možné, vytvořit podlahovou krytinu, která přesně splňuje požadavky kladené na moderní podlahu. Vinyl je označen značkou "Made in Germany". Vysoká kvalita Parador výrobků je zajištěna díky permanentním vstupním a výstupním kontrolám. Kontroly jsou mnohem přísnější, než vyžadují zákonné normy. Nezávadnost všech použitých materiálů je u vinylových podlah Parador samozřejmostí a zákazníci mají tak zajištěnu maximální možnou míru ochrany zdraví a životního prostředí. Z tohoto důvodu se používají pouze materiály, které byly dostatečným způsobem prověřeny, a které byly nezávislými kontrolními instituty prohlášeny za nezávadné. Vysoká kvalita a nezávadnost vinylových podlah Parador je potvrzena četnými certifikáty. Přehled certifikátů naleznete v technických listech a v katalozích výrobků.

1748870
200 ks

Parametry

Způsob pokládky
Celoplošné lepení
Tloušťka
2,5 mm
Šířka
229 mm
Délka
1219 mm
Podlahové topení
Ano
Třída užívání
33
Záruka
Lifetime
Nosná deska
Vinyl
Vhodné do vlhkých prostor
Ano
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Související produkty

(Existuje 16 dalších produktů ve stejné kategorii)